Ontdek

Collectie juwelen

Wilt u een bijzonder moment voor altijd koesteren met unieke juwelen? Bent u op zoek naar het perfecte sieraad om iemand te verrassen of wilt u uzelf verwennen met een juweel dat helemaal past bij uw persoonlijke stijl? Juwelier Vanparrys staat voor een geraffineerd aanbod verfijnde juwelen en kwalitatieve horloges voor elk moment en elke gelegenheid.

Verloving & huwelijk

Verliefd, verloofd of bijna getrouwd? Een ring hoort er gewoon bij om jullie liefde te bezegelen. Kies uit een uitgebreide collectie verlovings- en trouwringen het juiste juweel dat past bij jullie stijl en persoonlijkheid.

We staan klaar om jullie te begeleiden in dit bijzondere proces, waarbij elk detail perfect wordt afgestemd op jullie liefdesverhaal. Laat ons jullie helpen om de perfecte symbolen van jullie verbondenheid te vinden.

Trouwring verlovingsring
Oorbellen van Miss Spring

Kinderen

Ook kinderen zijn te bekoren met een leuk juweeltje of een cool horloge. Ontdek onze collectie kinderjuwelen en verras uw kersvers mete- of petekind met een armbandje. Wij graveren er met plezier de naam en de geboortedatum van het kindje in. Oorbelletjes met vrolijke figuurtjes, een bijpassend kettinkje of een stoer horloge zijn dan weer het ideale geschenk voor een communie of lentefeest.

Beauty attracts the eye,
but diamonds capture the heart.

Speciale gelegenheden

Een huwelijksverjaardag, Moederdag, Valentijn, een speciale verjaardag of gewoon zomaar. Er zijn heel veel gelegenheden om iemand blij te maken met een schitterend juweel of een trendy horloge. Onze collectie is zo gevarieerd dat iedereen vindt wat hij zoekt, passend bij elk budget.

We streven ernaar om elke gelegenheid te markeren met tijdloze elegantie en stijl. We bieden gepersonaliseerde opties aan, waardoor uw geschenk echt uniek wordt.

Verjaardag, moederdag, valentijn,...
Juwelen op maat

Juwelen op maat

Een juweel dat expressie geeft aan een bijzonder verhaal? Ook voor eigen creaties met een persoonlijke toets kunt u bij ons terecht. Dankzij ons vakmanschap en jarenlange ervaring als goudsmid, maken wij een juweel op maat van uw wensen.

Bovendien streven we naar tijdloze elegantie, waarbij elk detail zorgvuldig wordt vormgegeven, en we koesteren de unieke band tussen onze creaties en hun dragers. Onze passie voor het ambacht drijft ons om keer op keer unieke stukken te creëren die de tand des tijds doorstaan. Met oog voor perfectie en een hart vol toewijding.