Ontdek

Collecties

Wilt u een bijzonder moment voor altijd koesteren met een uniek juweel? Bent u op zoek naar het perfecte sieraad om iemand te verrassen of wilt u uzelf verwennen met een juweel dat helemaal past bij uw persoonlijke stijl? Juwelier Vanparrys staat voor een geraffineerd aanbod verfijnde juwelen en kwalitatieve horloges voor elk moment en elke gelegenheid.

Verloving & huwelijk

Verliefd, verloofd of bijna getrouwd? Een ring hoort er gewoon bij om jullie liefde te bezegelen. Kies uit een uitgebreide collectie verlovings- en trouwringen het juiste juweel dat past bij jullie stijl en persoonlijkheid.

Ringen en juwelen voor verloving en huwelijk
Oorbellen van Miss Spring

Kinderen

Ook kinderen zijn te bekoren met een leuk juweeltje of een cool horloge. Ontdek onze collectie kinderjuwelen en verras uw kersvers mete- of petekind met een armbandje. Wij graveren er met plezier de naam en de geboortedatum van het kindje in. Oorbelletjes met vrolijke figuurtjes, een bijpassend kettinkje of een stoer horloge zijn dan weer het ideale geschenk voor een communie of lentefeest.

Beauty attracts the eye,
but diamonds capture the heart.

Speciale gelegenheden

Een huwelijksverjaardag, Moederdag, Valentijn, een speciale verjaardag of gewoon zomaar. Er zijn heel veel gelegenheden om iemand blij te maken met een schitterend juweel of een trendy uurwerk. Onze collectie is zo gevarieerd dat iedereen vindt wat hij zoekt, passend bij elk budget.

Verjaardag, moederdag, valentijn,...
Juwelen op maat

Juwelen op maat

Een juweel dat expressie geeft aan een bijzonder verhaal? Ook voor eigen creaties met een persoonlijke toets kunt u bij ons terecht. Dankzij ons vakmanschap en jarenlange ervaring als goudsmid, maken wij een juweel op maat van uw wensen.