Since 1939

Juwelen Vanparrys
bestaat 75 jaar!

Juwelen Vanparrys

75 jaar vakmanschap

Dit jaar vieren we ons “Albasten Jubileum“. Deze feestnaam vinden we goed bij ons passen, want het sterke en solide van albast geldt ook voor het vakmanschap dat wij al drie generaties nu al driekwart eeuw aanbieden.

Het begon met de stichter Georges Vanparrys, dan zijn dochter Christine en nu haar dochter Sandrien Timmerman. 75 jaar Vanparrys wordt dit jaar in mei gevierd met een mooie winactie, zowel in de winkel als online. Ideaal met moederdag, vaderdag en de communies of lentefeesten in het verschiet.

Generatie op generatie

Georges Vanparrys startte 75 jaar geleden zijn zaak, eerst gelegen aan de overzijde in de Nieuwstraat en later verhuisd naar de huidige locatie, telkens met de nodige uitbreiding en vernieuwingen richting de hedendaagse moderne trend.

Christine werd eveneens uurwerkmaker en volgde haar vader in de zaak op. Veertig jaar lang bouwde zij stelselmatig de winkel uit.

Zij kreeg op haar beurt snel de assistentie van haar dochter Sandrien. Sandrien wist al heel vroeg, als jong meisje, dat ze juwelier zou worden. Ze liep al vanaf haar zes jaar rond in de winkel en in 1997 startte ze aan de zijde van haar moeder om in 2007 de familiezaak effectief over te nemen. En inmiddels is ook de vierde generatie op komst.

Ik heb al heel vroeg, als jong meisje, geweten dat ik juwelier zou worden.

Ervaren Team,
Diverse Selectie

Christine springt af en toe nog bij op drukke momenten in de winkel en is als ervaren uurwerkhersteller ook van onschatbare waarde. Sandrien is een goudsmid en diamantgrader. Deze combinatie zorgt ervoor dat we jullie perfect en vakkundig kunnen helpen. Herstellingen, aanpassingen en afwerking worden allemaal uitgevoerd in ons eigen atelier.

Zowel bij de uurwerken als bij de juwelen bieden we een zeer gevarieerde keuze, ook qua budget. In onze etalage liggen tal van topmerken, zoals Annamaria Cammilli, Roos, One More en Blush (14k) voor juwelen, en Raymond Weil, Liu Jo, Hugo Boss en Rodania voor uurwerken. We helpen je graag bij het maken van een keuze uit al dat moois en gaan samen met jou op zoek naar het passende juweel of uurwerk, al dan niet als geschenk.

Ontwerp je eigen ring

Je kan bij ons ook jouw eigen ring zelf ontwerpen. Ga naar onze ringconfigurator. Je stelt er met enkele klikken jouw favoriete ring samen. Je kiest zelf de breedte, het kleur, het aantal steentjes, de gravures… Je weet ook onmiddellijk de correcte prijs, want per aanpassing die je invoert, wordt de prijs aangepast. Ideaal voor bijvoorbeeld toekomstige bruidsparen die dezelfde ringen willen.

Doe mee

Winactie

75 jaar Juwelen Vanparrys, dat laten we niet onopgemerkt voorbij gaan. We vieren dit graag met jullie. Daarom organiseren we een grote winactie van 2 tot en met 31 mei. Je kunt deelnemen, zowel in de winkel als online. Elke week in mei loten we twee winnaars, die een mooie waardebon ontvangen. We geven in totaal een prijzenpot van €2000 weg! Bovendien ontvangt elke klant in mei een attentie. Aarzel niet om eens binnen te lopen bij ons!

Hoe kun je winnen?

In de Winkel

Bij elke aankoop in mei, maak je automatisch kans op een waardebon!

Op Facebook

Beantwoord de wedstrijdvraag, like, deel en tag iemand die ook dol is op prachtige sieraden!

Houd onze Facebook-pagina goed in de gaten. Elke maandagvoormiddag maken we de winnaars van de vorige week bekend en elke maandagnamiddag stellen we een nieuwe wedstrijdvraag.

Wedstrijdvoorwaarden

 • De actieperiode loopt van 2 mei tot en met 31 mei.
 • Deelname is gratis :
  1. In de winkel bij aankoop
  2. Online voor iedereen die de wedstrijdvraag beantwoordt, liket en deelt.
 • In de winkel krijgt de klant een invulkaartje en deze worden in de bus gedaan, waar we wekelijks (op maandag) een winnaar trekken van een bon ter waarde van € 250,-
 • Online wordt er ook elke week (op maandag) een winnaar geloot, die ontvangt een bon ter waarde van € 100,-
 • Er wordt in de winkel ook een hoofdprijs voorzien, deze wordt geloot op het einde van de maand. Dit ter waarde van € 600,-
 • De totale prijzenpot bedraagt € 2000,-
 • De bonnen kunnen enkel afgehaald worden op een afgesproken moment.
 • De bonnen zijn 1 jaar geldig na afhaaldatum.
 • De deelnemers geven Juwelen Vanparrys, organisator van de wedstrijd, de toestemming om hun persoonlijke gegevens (foto + naam) voor publicitaire- en communicatiedoeleinden te gebruiken.
 • De winnaars worden bekendgemaakt op Facebook en Instagram en de winnaar wordt persoonlijk verwittigd.
 • Per deelnemer kan slechts één waardebon worden toegekend, ongeacht of de persoon wint via aankoop in de winkel of via Facebook.
 • De waardebonnen zijn niet inwisselbaar voor contant geld en kunnen alleen worden gebruikt voor aankopen bij Juwelen Vanparrys.